Escobar sot mban konferencë online për media lidhur me ngjarjet në Kosovë dhe Serbi


I dërguari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, sot do të mbajë një konferencë online me gazetarë.

Konferenca pritet të zhvillohet duke filluar nga ora 15:00.

Escobar me gazetarët do të bisedojë rreth zhvillimeve të fundit në Kosovë dhe Serbi.