Ermira Mehmeti doktoron në UT me 100 pikë maksimale


Ish deputetja dhe nënkryetarja e BDI-së, Ermira Mehmeti, ka një shkak se pse ka qenë kaq e tërhequr nga skena kohën e fundit. Para ca kohe Mehmeti me sukses të lartë ka mbrojtur temën e doktoraturës edhe atë në Universitetin e Tiranës, me mentor Xhezair Zaganjorin. Mehmeti thotë për Gazetën Lajm se ka marrë vlerësimin maksimal të jurisë.

Kam mbrojte disertacionin e doktoraturës ne Fakultetin Juridik te Universitetit te Tiranës, ne lëmine e te drejtës ndërkombëtare publike, me mentor Prof. Xhezair Zaganjori. Teza e doktoraturës është nga sfera e njohjes ndërkombëtare te shteteve, me titull: ‘Njohja ndërkombëtare e shteteve – aspekte juridike ndërkombëtare: rasti i Kosovës dhe i Maqedonisë’. Juria me ka vlerësuar me 100 pikë maksimale”, deklaroi Mehmeti për Gazetën Lajm.

Baby Boo