Erkan Arifi nga Mateçi: “I gjithë Mateçi i rreshtuar me birin e tyre, Erkan Arifi”


“Jo që e themi ne, po janë pamje që duken, hapjet e shtabeve në çdo lokalitet edhe pse duam që t’i bëjm sa më thjeshtë, aktivistët vet organizohen edhe hapjen e shëndrrojn në tubim. Pas hapjes së shtabeve lokale në Sllupçan dhe Hotël, vazhduam me f. Mateç, ku prezenca ishte aq masovike saqë nga sonte u vulosë fitorja plebishitare që në rreth të parë”, ka thënë Arifi.