Erërat rrëzojnë një lis në Prishtinë (Foto)


Era e fortë që po fryn në Prishtinë ka bërë që të rrëzohen objekte të shumta ndër ta edhe një lis i madh në rrugën “Luan Haradinaj”.

Rrëzimi i lisit ka bërë që kjo hapësirë në kryeqytet tash e tutje të ketë më pak gjelbërim.

Policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe bëhet e ditur se nuk ka as të lënduar e as dëme materiale./PC

Baby Boo