Erdoğan: Turqia ka arritur të bëhet një nga shtetet që posedon teknologjinë e ra*ketave ajër-ajër

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, njoftoi se Turqia ka arritur të bëhet një nga shtetet që posedon teknologjinë e ra*ketave ajër-ajër.
“Turqia ka arritur të bëhet një nga shtetet që posedon teknologjinë e ra*ketave ajër-ajër. Raketa ajër-ajër me rreze të shkurtër BOZDOĞAN, e zhvilluar nga teknikët dhe inxhinierët tanë të rinj në kuadër të projektit GÖKTUĞ, go*diti objektivin në të shtënën e parë me shënjestër të plotë. Mashallah të rinjve”, shkroi Erdoğan në Twitter.

Baby Boo