Erdogan: ‘Turqia është shtet i cili mori masat e hershme për të luftuar koronavirusin’

Presidenti turk Rexhep Tajjip Erdoğan: “Turqia është shtet i cili mori masat e hershme për të luftuar koronavirusin.

Sigma Doors

“Pas kësaj sëmundje epidemike në botë asgjë nuk do të jetë ashtu siç ishte, ne po kalojmë në një periudhë ku do të ndërtohet një sistem i ri global, politik, ekonomik dhe shoqëror”, tha Erdoğan.

“Ne jemi të gatshëm për të gjitha llojet e skenarëve,” tha presidenti turk nga video konfernca e sotshme.