Erdogan me qëndrim për sulmet në Siri


Pas mbështetjes që morën sulmet e SHBA-së, Britanisë së Madhe dhe Francës nga Kanadaja, edhe Turqia ka përshëndetur veprimin e tyre.

Kështu ka thënë një burim i ministrisë së Jashtme për Reuters. “Ne e shohim operacionin e kryer kundër qeverisë siriane nga SHBA-j, Britania e Madhe dhe Franca si një përgjigje të përshtatshme”, ka thënë ky burim.

Baby Boo