Erdogan fton Sulejman Rexhepin, në inagurimin e tij si president i parë i shtetit turk me sistem presidencial

Kryetari i BFI-së Sulejman Rexhepi me rastin e ftesës nga Presidenti i Turqisë Rexhep Taip Erdogan a shkruar:

Ndjehem shumë i respektuar nga ftesa e mikut tim të shtrenjtë, presidentit të Republikës së Turqisë, z. Rexhep Taip Erdogan, për të prezantuar në inagurimin e tij si president i parë i shtetit turk me sistem presidencial.

Jam i nderuar dhe i gëzohem pamasë pjesëmarrjes në inaugurimin e vëllaut dhe mikut të respektuar të popullit tonë, njeriut i cili me përpjekjet, angazhimet dhe me besimin e vetë po e udhëheq Republikën e Turqisë drejtë progresit dhe përparimit të përgjithshëm. Allahu xh.sh. e shpërbleftë për punën e tij të ndershme që po rrezaton edhe jashtë kufinjëve të shtetit që po e udhëheq.

Baby Boo