Enver Pajaziti: Sot u realizua edhe një premtim!

Sot u realizua edhe një premtim!
Komuna e Bërvenicës u bë me çerdhe bashkohore.
Në bashkpunim me ministrinë për Punë dhe Politike Sociale sot u hap zyrtarisht çerdhje për fëmijët parashkollor.
Çerdhja do të ketë kapacitet për 80 fëmijë, të ndara në 4 paralele.

Baby Boo

Në hapjen solemne morrën pjesë Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska dhe Kryetari i komunës së Bërvenicës të cilët i përshëndetën të pranishmit me një fjalim rasti dhe ju uruan shume sukses femijeve te kesaj komune.
Vazhdojme me realizimin e te gjitha projekteve te premtuara.

https://www.facebook.com/EnverPajazitiPerKryetar/posts/1789432451208870