Enver Hoxha Klein: Betohem se do të luftoj për çlirimin e tokave shqiptare


Ish ushtari i UÇK-së Enver Hoxha Klein përmes një statusi ka bërë një betim fisnik, ku përmend se do të jetë çdo herë i gatshëm për të mbrojtur dhe luftuar interesat e atdheut, shkruan Pa Censurë.

“Unë ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës betohem se do të luftojë për bashkimin e tokave shqiptare. Do të jem gjithmonë i gatshëm që në çdo kohë dhe pa kursyer as jetën time, do të luftojë për ti mbrojtur interesat e shejnta të atdheut”

Kujtojmë se ish-Ushtari i UÇK-së Enver Hoxha aktualisht është i dënuar me burg në “Rastin e Kumanovës”. /Pa Censurë/