Enis Tollumi fotografi që bënë të paharrueshme momentet e dasmes tuaj

Ai njihet si një ndër fotografët më të njohur në Shqipëri dhe më gjërë. Është fjala për Enis Tollumin, fotografi i cili përveç që mban para kamerës së tij emrat e njohur publik gjithashtu fotografitë e tij mbi çiftet e sapomartuar janë mbresëlënëse.

Baby Boo
Fotografia: Enis Tollumi
Fotografia: Enis Tollumi

Çiftet që dalin para kamerës së Enis Tollumit shkëlqejnë në çdo pozë të realizuar nga vetë ai.

Fotografia: Enis Tollumi

E nëse do të donit edhe ju që kujtimet më të bukura të jetës tuaj ti mbani mend gjithmonë, këtë j’ua mundëson vetëm një emër, e ai është Enis Tollumi.

Fotografia: Enis Tollumi
Fotografia: Enis Tollumi