Endriti kujton 22-vjetorin e Konferencës së Rambujesë: Nënshkrimi i babait na solli pavarësinë tonë


Konferenca e Rambujesë është njëra nga ngjarjet më të rëndësishme në historinë e Kosovës.
E këtë e ka kujtuar edhe djali i ish-presidentit, Hashim Thaçit, Endriti përmes një postimi në rrjetet sociale.

Ai publikoi një fotografi ku shihet Hashim Thaçi bashkë me, ish-sekretaren e ShBA-ve, Madeleine Albright.
“Në 22-vjetorin e nënshkrimit të Konferencës së Rambujesë, krenar me babain dhe largpamësinë e tij.
Nënshkrimi i tij na solli lirinë e pavarësinë tonë”, ishin fjalët e Endriti në këtë fotografi.