Emri i luftëtarit Isa Fazliu, tubon qytetarët e Tërnovës në një iftarë të përbashkët (Foto)

Me ftesë të shoqates humanitare “Tërnova”, sonte u shtrua darkë iftari për bashkëfshatarët e Luftėtarit të Lirisë, dëshmorit të kombit Isa Fazliu nga Tërnova e Gostivarit dhe ku mernin pjesë mbi 300 të ftuar. Në këte darkë e cila shtrohet në muain e shejtë të Ramazanit ishin të ftuar edhe disa bashkëluftëtarë të dëshmorit, në krye me familjarët e tijë,ku kolonës së madhe të mysafirëve,ju printe prindi i dëshmorit Bejtulla Fazliu.

Baby Boo

Në emer të Shoqates “Tërnova” të pranishmit i falemnderoi Elbash Abazi. Para se të shtrohet Iftari një delegacion i kryesuar nga veprimtari Luan Veliu, lanë lule të freskëta të kësaj pranvere tek shtatorja e dëshmorit Isa Fazliu.

Kujtojmë se kjo shoqatë me fillimin e muajit të Ramazanit, shpërndau mbi 20 pako me ushqim për familjet në nevojë.