Emocione dhe gëzim: 3 jetimat nga Tetova bëhen me banes të re (VIDEO)

Nëna me 3 jetimat nga Sedllarca e Tetovës e cila 10 vite me rradhë jeton nëpër rrug e qiraja u bë me banesë të re. Banesa u ble me të hollat e juaja miq të dashur të cilat çdo herë na i keni dhënë në besim dhe na keni thënë ja këta të holla “ ti e din çka ban e ti e din ku i dërgon “.

Ju falenderojmë përzemërsisht për përkrahjen tuaj dhe besimin që keni ndaj nesh juve bamirës të dashur. Niashtu falenderojmë edhe gjitha portalet dhe faqet e internetit që na përkrahin me shpërndarje. Falenderoj ekipin tonë të madh që janë të gatshëm për punë në çdo kohë.

https://www.facebook.com/hazbi.ameti.3/videos/1964088413650862/

Baby Boo