Elvis Naçi: Një sugjerim për ata që flasin për Halil Kastratin


Teologu i mirënjohur shqiptar Elvis Naçi pas gjithë kritikave që u bënë kohën e fundit ndaj humanistit Halil kastrati, ai ka një sugjerim për të gjithë që flasin dhe imponojnë fjalë për të, shkruan Pa Censurë.

Naçi më tej thekson se duhet që të dialogojmë për më të mirën, por pa ofendim dhe përçmime.

“Halil Kastrati si dhe çdo shqiptar që bën mirë duhet të meritojë respektin e të gjithëve. Forma se si Halil Kastrati e përcjell bamirësinë e tij është e drejtë e gjithsecilit dhe askush nuk mund të imponojë diçka tjetër. Me rëndësi është të bëjmë vepra të mira dhe në formën më të mirë, por të ofendojmë këtë njeri që bën kaq shumë të mira nuk ju shërbejmë as shqiptarëve dhe as Shqiptarisë” thekson teologu i mirënjohur Elvis Naçi. /Pa Censurë/