Elvis Naçi lut diasporën shqiptare nga Maqedonia ‘Regjistrohuni’ (VIDEO)

Imami i mirënjohur nga Shqipëria, Elvis Naçi, në platformën Shqiptarët për Shqiptarët i ka bërë apel diasporës shqiptare të Republikës së Maqedonisë së Veriut për regjistrim masiv në regjistrimin e popullsisë.

Baby Boo

“APEL I RENDESISHEM PER DIASPOREN E SHQIPTAREVE TE MAQEDONISE!
Vellezer dhe motra, regjistrohuni, regjistrohuni, regjistrohuni sa me shume! Ky eshte linku i regjistrimit: ka shkruar Naçi përmes Facebook.

https://www.facebook.com/watch/?v=1188877154916506