Elvis Naçi i përgjigjet gazetarit që e akuzoi rëndë dhe kërkoi hetimin e tij: Do i lutem Zotit për ty, përgjigja ime me vepra të mira për shqiptarinë

Imami Elvis Naçi ka reaguar pas një shkrimi të gazetarit Denis Dyrnjaja që e akuzonte atë për abuzim me të ardhurat e mbledhura nga fondacioni i tij bamirës.

Baby Boo

Dyrnjaja i bënte thirrje prokurorisë të hetonte imamin, veçanërisht lidhur me blerjen e një spitali privat.

Por ja si i përgjigjet Naçi-gazetarit:

Jam më i vendosur se kurrë se çdo vllai Shqiptare që më ofendon, përgojon dhe shpif ndaj meje do t’i përgjigjem me lutje Zotit për të dhe vepra të mira për Shqiptarinë. Zot të qofshim falë. Amin.