Elvis Naçi hap klinikën mjekësore “Firdeus”- vizitat falas


Sapo ka lajmëruar Elvis Naçi në faqen e tij në facebook për hapjen e klinikës mjekësore “Firdeus”, ai shkruan: “Vëllezër dhe motra, me kënaqësi ndaj me ju lajmin e hapjes së klinikës mjekësore “Firdeus” Në këtë klinikë mjekësorë do të kryhen vizita, konsulta mjekësore falas për njerëzit në nevojë”

Videon për hapjen e klinikës mund ta ndiqni këtu

Baby Boo