El Hilall, me zyra të reja në Tetovë (VIDEO)


Sot në mënyrë solemne është bërë inagurimi i zyrave të reja të
Organizatës Humanitare El Hilall.Zyrat e reja janë hapur pikëirsht me
rastin e fillimit të muajit të Ramazanit ndërsa krahas pakove me ushqime
për skamnorët poashtu do të ketë edhe aktivitete të tjera humanitare.
Përndryshe, zyrat e reja sipas drejtuesve të kësaj organizate do të
kontribuojnë në përmirësimin e punës dhe organizimin e më shumë
aktiviteteve që kanë të bëjnë në sferën e humanitetit, organizatë kjo që
https://youtu.be/lI02PsY04ws