El Cheka: Ja çka fshihet pas lirimit të Katica Janevës nga burgu

El Cheka ka komentuar lirimin e Katica Janevës nga burgu duke dhënë një version shumë interesant se qëllimi është heshtja e saj.

Baby Shop Charli

“Frika që Katica Janeva të mos vazhdoj të jap informacionet se kush i mban peng proceset gjyqsore të Rastit Kumanova, atë Monstra dhe shum raste të montuara detyroi shtetin monstër që ta liroj atë nga burgu pas kushtit që u dha Katica nëse këta do të donin që ajo të heshte!

Marrveshja midis opozitës maqedonase të VMRO-së me pushtetin LSDM-BDI bëri që Katicën ta largojn nga burgu për ta patur në komtroll të plot!
Veshja e saj e mbuluar tregon më mir se kush ishte mbrëmda atyre rrobave!” shkruan Çeka në profilin e tij.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors