Eksluzive: Shkarkimi i Jovo Vangellovit, ja cilat janë gabimet e qëllimshme që ai ka bërë


Sot u njoftua opinioni se për kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski dhe katër gjykatës tjerë, tek Këshilli Gjyqësor është dorëzuar procedurë për shkarkimin e tyre.

Faqja Repetitoriumiuris e cila merret me analizimin e gabimeve gjatë procedurave gjyqësore ka analizuar edhe  lëndë ku kryetarin i Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski ka bërë gabime të qëllime për ta liruar nga paraburgimi Sead Koçanin, pa anjë bazë ligjore!

Ky është linku ku ju mund t’i lexoni të analizuara në detaje gabimet e qëllimshme të kryetarit të Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski: http://repetitoriumiuris.com/vendimi-i-gjykates-supreme-rasti-i-paraburgimit-te-s-k-%D0%BA%D0%B7%D0%B7-%D0%B1%D1%80-112017/

Baby Boo