Eksluzive: Agim Ibrahimi vishet kuq e zi, rikthehet tek Kf Shkëndija


Sulmuesi Tetovarë Agim Ibrahimi është rrikthyer në shtëpnë e tijë tek Kf Shkëndija, Televizioni Koha jozyrtarsht mëson se gjatë ditës së nesërme do të nënshkruaj kontratë me kuqezintë./Tv Koha

Ibrahmi ka një karierë shumë të suksesshme në arenën ndërkombëtare dhe pritet që të forcojë edhe më tepër sulmin tek Shkëndija.

Ibrahimi ka qenë pjesë e Shkëndijës në vitin 2005 – 2006, ku pastaj transferohet tek Redbull Salzburg nga viti 2006 – 2008, më pas karierra e Agimit është me Olmpija Lubjana nga 2008 – 2010.

Ibrahimi karierrën më të madhe zhvilloi tek Maribori ku ka luajtur nga viti 2011 – 2016, kurse më vitin 2013 – 2014 u huazua nga Caglari i Italsë.

Agimi në vitin 2016 u transferua tek Astana ku luajt për një vit dhe në vitin 2017 u transferua tek Domzhale.

Ende nuk dihet kontrata sa vjeçare dhe çfar kushtesh ka pranuar Ibrahimi por shpresojmë që të dy palet të jenë të kënaqur dhe të arrihet kulm i suksesit të Kf Shkëndisë./Tv Koha