Ejup Berisha i kërkon falje publike komandant Hoxhës, Xhezair Shaqirit


Gazetari Ejup Berisha i kërkon falje publike ish komandant Hoxhës, Xhezair Shaqirit, pas shkrimit të tij me titull Hoxhallarët në Qeveri e Parlament e politikologët nëpër xhami.

Postimi i tij i plotë:

Unë Ejup Berisha i kërkoj falje publike Komandant Hoxhës Xhezair Shaqirit për shkrimin tim të botuar sot paradite në Portalin Tetova me  titull “Hoxhallarët në Qeveri e Parlament e politikologët nëpër xhami”.

Me kete rast e vlersoj kontributin kombetar te Komandantit ne lufte dhe ne paqe. Emerimi i tij si keshilltar Qeverie eshte nje ngjarje shume pozitive dhe e qelluar.

Me kete rast Xhezair Shaqirit i deshiroj pune te mbar suksese dhe fat ne jete.

Baby Boo