Edhe veturat e EULEX’it mbesin të bllokuara në Bërnjak


Situatë kaotike vazhdon të jetë në veri të vendit.
Njerëz të dirigjuar nga Beogradi zyrtar kanë bllokuar me kamionë hyrjet në Jarinje dhe Bërnjak.
Përpos qytetareve të thjeshtë, në Bërnjak kanë mbetur të bllokuar edhe 3 automjete të EULEX-it.
Indeksonline ju sjellë pamjet nga vendi i ngjarjes, duke u bërë ndërrimi i ekipeve të forcave ndërkombëtare.