“Edhe pse të ur*ryer, nuk heqin dorë nga atdheu i lodhur e i sëmurë”

Kimete Berisha
Ese mbi urr*ejtjen ndaj mërgimtarëve!
A ka gjë më të mjerë sesa të jesh Diletant në Dashuri dhe Diletant në Urrejtje. Nuk ka.
Ai që pa asnjë motiv personal e shpreh Urr*ejtjen ndaj një grupi të pafajshëm njerëzisht, dhe atë urr*ejtje e shpreh hapur: ose është nën lulet e Llazaratit, ose i sëmurë psikik, ose psikopat (që nuk ndjen asgjë), ose euforik dhe arrogant, ose nën lula, i dehur në opium, ose nëndije është vr*asës.

Lexo shkrimin e plotë:
https://www.facebook.com/kimete.berisha/posts/3780309725340240

Baby Boo