Edhe Papa Françesko ka ‘dy fjalë’ për Kampionatin Botëror


Rusia 2018 e ka bashkuar botën në festën e madhe të futbollit, kur shumë ekipe do të ndeshën e më pastaj për të triumfuar më të mirët, madje edhe Papa Françesko është bashkuar në këtë festë.

Kampionati Botëror sapo ka filluar dhe të gjitha shtetet janë në pritje të lojrave të ndryshme të shteteve të tyre favorite, gjithashtu edh përfaqësuesi kryesor i kishës, Papa Françesko. As ai nuk ka mundur të i rezistoj etheve të Kampionatit Botëror. Për këtë ai ka shkruar në Twitter një mesazh duke u uruar që të gjithë lojtarëve dhe personave që do e përcjellin nga afër këtë event.


Siç e dimë Papa Françesko është argjentinas, dhe ekipi i vendit të tij është prej më të privilegjuarit, pasi që e kanë edhe bekimin e tij. Kampionati Botëror – Rusia 2018 ka filluar sot, dhe do të zgjasë deri më 15 korrik.