Edhe një vendim i ri nga Facebook


Facebook njoftoi se hakerat reklamuan informacion privat mbi këtë platformë sociale dhe se kishte për vite të tëra këto qw reklamoheshin keto identitete të vjedhura.

“Postimet që përmbajnë informacion në lidhje me numrat e sigurimeve shoqërore ose kartat e kreditit në Facebook nuk lejohen dhe ne heqim materialin kur zbulojmë atë”, tha një zëdhënëse për rrjetin social.

Pas raportit të Facebook, ato ranë 3.8 për qind në 159.58 dollarë.

Pas skandalit me një kompani britanike Cambridge Analytics që erdhi në posedim të të dhënave private tw miliona përdoruesve të Facebook, kompanitë e teknologjisë janë nën hetim në drejtim të mbrojtjes së të dhënave të përdoruesve të saj.