Edhe një mësuese nga Kavadari pozitive me Covid-19

Edhe një mësuese nga Kavadari është pozitive me KOVID-19, por ajo punon jashtë kësaj komune, konfirmoi për MIA-n dr. Riste Jovanovski, specialist epidemiolog pranë Qendrës së Kavadarit për Shëndet Publik.
Në rajonin e Tikveshit, në 24 orët e fundit, janë konfirmuar 12 raste të reja, 10 në Kavadar dhe nga një në Negotinë dhe Demir Kapi. Ata janë të moshës 34 deri 69 vjeç.

Baby Boo