Edhe një konkurrent nga Kosova në këtë sezon të Përputhen


Sezoni i tretë i Përputhen ka nis këtë të hënë duke u prezantuar disa nga konkurrentët. Edhe ditën e sotme programi zbuloi pjesëmarrësit.
Një nga ta është një 24 vjeçar nga Kosova.

Bashkim Saiti vjen nga Mitrovica dhe jeton në New Jersey. Thotë se vajza që ai do të ketë në krah duhet të ketë “standarde te larta”.
Ditën e djeshme gjithashtu u prezantua një konkurrent nga Peja.
Edhe në dy edicionet e kaluara të Përputhen kishte pjesëmarrës nga Kosova. Por akoma asnjë vajzë kosovare s’u bë pjesë e emisionit të dashurisë.

https://www.instagram.com/p/CThuhB2jQzY/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f9c083c6-40a7-40f2-b61d-06d85ac7a8e1