Edhe një grua ka shenja të koronavirusit! Shpresojmë që testi do të dale negativ!

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipce deklaroi se edhe dy persona kanë ardhur në Qendrën Klinike dhe njëri prej tyre kishte shenja të vogla të një koronavirusi të përzier me viruse të tjera.

Baby Shop Charli

“Pacienti nuk ka shenja të ndonjë ndërlikimi. Të gjithë ata që kanë qenë në furgon dhe njerëzit me të cilët kanë qenë në kontakt u është paraparë izolim i duhur. E mira është që jo të gjithë kanë qenë në kontakt me një numër të madh njerëzish. Do të shohim nëse izolimi në shtëpi do të vazhdojë. Dy persona erdhën dje në klinikë, njëri prej tyre ishte shofer dhe nuk kishte shenja të koronavirusit, ndërsa personi tjetër tregoi shenja të vogla të koronavirusit të përzier me viruse të tjera, por besoj se testi do të jetë negativ ”, tha Filipce.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors