Edhe Leonora Jakupi reagon për ndërtimin e xhamisë


Ndërtimi i Xhamisë së Madhe në Prishtinë ka ngjallur reagime të shumta në publik.
Madje ditën e sotme pati dhe protestë të organizuar pikërisht në vendin ku do të ndërtohet.
Por, mbështetje për këtë Xhami ka dhënë këngëtarja Leonora Jakupi.