Edhe Buzhala përfshihet në debatin me Kosta Grillon – i thotë ta palojë


Berat Buzhala, një nga pronarët e Gazetës Express dhe një nga njerëzit me aktiv në facebook, nuk e ka lëshuar mundësinë që të përfshihet në debatin e shkatuar në opinion pas pohimeve të komentatorit shqiptar Konstantin Grillo, se është tifoz i Serbisë në botëror.

Buzhala i është përgjigjur komentatorit Kosta Grillo, me një postim në rrjetet sociale. Në shkrimin e tij ai thotë se nuk ka qenë kurrë tifoz me Partizanin e Beogradit dhe hedh kështu poshtë akuzat e Grillos, madje edhe kur Vokrri ka qenë lojtar i saj.

Ai gjithashtu përmend edhe Ramën dhe Dukën, ku thotë se as ata nuk kanë lidhje me atë që ka ndodhur në Jugosllavi.

Më poshtë komenti i plotë: