Edhe amendamenti 34 kalon në Komisionin kushtetues

Edhe amendamenti 34 apo i dyti nga katër sa ka propozuar Qeveria për ndryshimet kushtetuese ka kaluar filtrin e komisionit për cështje kushtetuese ku mori mbështetjen e 9 anëtarëve dhe 7 ishin kundër.

Baby Shop Charli

Me këtë amendament parashihet ndryshimi i preambulës së Kushtetutës së Maqedonisë, njofton Shenja.

Pas votimit kryetari i komisionit, Talar Xhaferi vazhdoi diskutimin për amendamentin 35 apo te tretin me radhë.

Pas paraqitjes së arsyetimit nga ministri i puneve të jashtme, Nikolla Dimitrov, kryetari Xhaferi neërpreu mbledhjen dhe caktoi vazhdimin e të njëjtës për nesër në ora 11:00.

Restorant Lumare
Sigma Doors