E zë gjumi me kufje në vesh, zgjohet me pasoja të mëdha

Një të ri e zë gjumi teksa dëgjonte muzikë me kufje, u zgjua plotësisht shurdh në njërin vesh.

Baby Boo

Sipas mjekëve, thuhet se ai mund të kishte humbur dëgjimin totalisht në të dy veshët. Por për vat të mirë, studenti ka marrë trajtimin në kohën e duhur dhe në këtë mënyrë ka parandaluar pasojat afatgjata të dëgjimit. Ai do të qëndrojë pesë ditë në Spitalin Universitar të Azisë në Taichung City në Tajvan, shkruan “Daily Mail”.

Dr. Tian Huiji, drejtor i Departamentit të Otorinolaringologjisë në spital, i paralajmëroi njerëzit të mos përdorin kufjet kur flenë.