E TURPSHME: Zoran Zaev qesh teksa sillen 45 kufomat!

Videoja është regjistruar sot teksa po silleshin trupat e pajetë te vi*ktimave nga ak*sidenti në Bullgari dhe shihet Zoran Zaev duke qeshur!

Veprim ky shumë i turpshëm dhe pa ndjenja ku kryeministri në dorëheqje është buzagaz në një cermoni mortore me bilanc luf*te si kjo sot!

Ja videoja:
IMG_7601

Baby Boo