E turpshme, vëllau su*lmon rëndë vëllaun në Gostivar!

Pjestarët policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, dje (02-shkurt) rreth orës 15.00, kanë ndaluar 54-vjeçarin K.T. nga Radovishi i cili është denoncuar nga vëllai i tij B.T. nga rrethina e Gostivarit se e ka sulmuar fizikisht në oborr para shtëpisë së tij familjare. Ai është ndaluar në Stacionin Policor Gostivar për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.

Baby Boo