E turpshme/ Largohet mbishkrimi shqip nga Ministria e Bujqësisë!


Shkruar nga Berat Azizi:

Duhet te reagojne patriotat sot, po ti shef i Inspektorit te zbatimit te gjuhes shqipe te pakten dil ne TV jep nje deklarate deno kete akt se per ate pune je i zgjedhur. Po ju qe sulmoni çdo fenomen ne FB beni ze sot, se ndoshta reagimet e detyrojne ministrin te ve tabelen ne shqip. Po Ju te kultures qe thirreni se Ju jeni ajka e kultures ne Maqedoni edhe ju pse nuk beni ze. Vlen per Ju se gjuha dhe Kultura jane njesoj.
Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Ekonomizimit të Ujërave i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Lupço Nikollovski ka larguar gjuhën shqipe nga kabineti i tij informon TetovaSot.

Baby Boo