E trishtë: Pamje pas shuarjes së zj*arrit në Koçan, dë*me të mëdha materiale!

Zja*rret e kanë përfshirë edhe Maqedoninë e Veriut, ndërsa në gjendje më të vështirë ka qenë qyteti i Koçanit. Nga Ministria e Shëndetësisë njoftuan se nëntë banor nga ky qytet, mbrëmë kanë kërkuar ndihmë mjekësore për shkak të tymit, ndërsa të njejtit për disa orë kanë qëndruar në spital dhe kanë pranuar terapi me oksigjen.

Baby Boo

Nga ky zj*arr nuk ka pasur të lënduar me dj*egie, por janë shkaktuar dëme të mëdha materiale. Më poshtë mund ti shuhni disa fotografi pasi është shuar zj*arri: