E-tregtia, Alibaba vjen në Shkup!


Mbi 25 ekspertë vendas dhe të huaj nga 10 vende do të marrin pjesë në konferencën e tregtisë elektronike në vend, e cila do të mbahet për herë të katërt më 12 nëntor të këtij viti nën moton “Gati, vendos, rritu!”. Ndër pjesëmarrësit janë përfaqësues nga Viber, Alibaba dhe Spotify.

Në diskutimet në panel dhe bisedat joformale me pjesëmarrësit e konferencës, ekspertët botërorë do të ndajnë përvojën dhe njohuritë e tyre mbi mundësitë e rritjes së biznesit të tregtisë elektronike pas përshtatjeve të shumta të bëra në pothuajse të gjitha fushat e funksionimit gjatë pandemisë.

Organizatorët e konferencës po njoftojnë pjesëmarrjen e Drejtorit të Klientëve Global Sharon Gai të Alibaba, Drejtorit të Shitjeve të Viber Qendrore dhe Evropës Juglindore Konstantin Kostadinov dhe Spot Gorfay Anna Gorka.
Konferenca do të mbahet në format hibrid, pra me prezencë fizike në hotelin Hilton dhe online.

“Biletat tashmë janë në shitje me një çmim special prej 199 euro për pjesëmarrjen fizike dhe 49 euro për ndjekjen e konferencave online”, thanë organizatorët.
Partneri i përgjithshëm i konferencës këtë vit është “MasterCard”, dhe “A1 Macedonia” është një partner dixhital. Partneri organizativ është Fondi për Inovacionin dhe Zhvillimin Teknologjik.