E tmerrshme: Shokët e klasës e hedhin një nxënëse nga dritarja e shkollës


Në stacionin policor Aerodrom E.C. (50) sot ka denoncuar se më 28 shtator në një shkollë në Aerodrom ka ndodhur dhunë.

Siç njoftoi MPB-ja, është denoncuar se në periudhën nga ora 10:30 deri në orën 11.00 në një shkollë fillore në lagjen e Aerodromit, katër nxënës e kanë kapur për këmbë dhe duar shoqen e tyre të shkollës 14 vjeçare, dhe e kanë hedhur në tokë. Vajza ka marrë lëndime të lehta trupore./Pacensre

Baby Boo