E tmerrshme: 4 burra dhu*nojnë një grua në një fshat të Prishtinës

Një ngjarje e tmerrshme ka ndodhur në fshatin Koliq të Komunës së Prishtinës, ku një grua është dhu*nuar nga katër persona.

Baby Boo

Vik*tima femër e dhu*nuar nga katër personat, ka treguar se dy nga të dyshuarit i njeh kurse dy personat e tjerë nuk e di se kush janë.

Ngjarja sipas vik*timës femër ka ndodhur para katër muajve dhe ajo ka lajmëruar tani rastin në Policin e Kosovës.

“Vik*tima femër kosovare ka raportuar se para katër muajve është dhu*nuar nga katër persona të dyshuar dy nga ta i njeh. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftimin e policisë.