E thotë Baton Haxhiu: PDK do të hyjë në këtë Qeveri

Gazetari dhe publicisti Baton Haxhiu ka thënë se PDK do të bëhet pjesë e Qeverisë Hoti.
Kështu deklaroi ai sot në “Pressing”, ku dha tre arsye pse do të ndodhë një gjë e tillë.

Baby Boo

“Natyrisht që PDK do të hyjë në Qeveri, për shumë arsye, arsyeja e parë është dialogu, arsyeja e dytë është legjitimeti i kësaj Qeverie, dhe arsyeja e tretë është nënshkrimi i marrëveshjes nëse arrihet.”, tha Haxhiu.
Ndryshe, nga PDK ditë më parë janë deklaruar se pavarësisht raportimeve, nuk ka ndonjë vendim për përfshirje në Qeverinë që drejtohet nga koalicioni LDK-AAK-NISMA.