E rra*hën një të mitur dhe e inçizuan me telefon, arre*stohen tri femra në Gllogovc


Dje gjatë ditës në Gllogovc janë arre*stuar tri femra të mitura kosovare.
Sipas njoftimit të Policisë, ato kanë rrahur dhe inçizuar me telefon një të mitur tjetër.

Të dyshuarat më pas janë dërguar në mbajtje.
“Gllogovc, 24.05.2021-10:22. Raportohet se janë arrestuar tri femra të mitura kosovare pasi që të njëjtat në bashkëveprim kanë rra8hur dhe inçizuar me telefon vi*ktimën e mitur kosovare. Pas intervistimit në prezencë të punëtorit social dhe avokatit të dyshuarat janë dërguar në mbajtje”.

Baby Boo