E rëndë: Ish-ushtari i UÇK-së gjendet i va*rur në litar në një mal të Skenderajt

Mëngjesin e sotëm u raportua për gjetjen e një trupi të pajetë në një mal të Skenderajt.
Bëhet fjalë për një 48 vjeçar që ishte ushtar në lu*ftën e fundit.
Burime brenda Policisë i kanë konfirmuar gazetës se bëhet fjalë për personin Bekim Miftari, veteran i UÇK-së.
Gazetës i kanë konfirmuar se ai ishte lu*ftëtar i UÇK-së në zonën e Drenicës.

Baby Boo

Sipas informacioneve, 48-vjeçari u gjet i va*rur në litar në mal dhe nuk ka dyshime të tjera rreth vd*ekjes.
Duhet theksuar se trupi është dërguar për obduksion dhe së shpejti do të konfirmohet zyrtarisht shkaku i vd*ekjes.
Ndryshe, familjarët kanë thënë se ai do të va*rroset në fshatin Çubrel.