E rëndë/Fqiu djeg fqiun me benzinë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut, edhe ate nën masat e izolimit dhe orës policore.

Baby Boo

Pas një zënke midis dy fqinjëve, ngjarja ka eskaluar pasi që njëri nga fqinjët ka marrë benzinës dhe ia ka hudhur në trup fqiut të tij, duke i vënë më pas flakën. I plagosuri me djegie të rënda është dërguar në spitalin e qytetit dhe se pritet të raportohet për gjendjen e tij. (INA)