E pabesueshme: Ky është 6-vjeçari që bëri 4200 pompa për 2 orë (VIDEO)


Një djalosh 6-vjeçar ka bërë 4200 pompa, të cilat iu shpërblyen me një apartament. Ibrahimi 6-vjeçar me këtë shifër të pompave theu rekordin e Librit të Rekordeve të Rusisë. Djaloshi i tejklaoi kufizimet fizike dhe tonelata të acidit laktik për të përformuar numër kaq të madh të pompave. Ai dhe familja e tij janë shprehur se janë tejet të lumtur me shtëpinë e tyre të re.

Baby Boo