E MREKULLUESHME: “Vertet produkti që çdo person duhet ta konsumoj”


Vertera Gel është një burim i jodit organik. Laminari është e pasur me jod dhe alga kafe deti, është thelbi i përbërësit të xhelit Vertera. Xheli Laminaria është i vetmi në llojin e tij shtesë ushqimor, zhvilluar nga shkencetaret ruse. Përdorimi shkencor dha metodën dhe ekzaminimin e saj afatgjatë, kompania krijoi një produkt që përmban vitamina, aminoacide, makro dhe mikroelemente në formë lehtësisht të tretshme dhe në sasinë e nevojshme.

Falë një formule të veçantë, Vertera Gel i përmban ato polisaharide, të disponueshme për trupin (acid alginik dhe kripërat e tij, manitol, i petëzuar), vitaminat A, B, C, E, PP; dhjetra elementë të tjerë mikro dhe makro, përfshirë kaliumin, magnez, squfur, hekur, bakër, zink dhe substanca të tjera te nevojshme për funksionimin normal të trupit tonë. Xheli me bazë laminaria gjithashtu përmban aminoacide dhe acide yndyrore poli-të pangopura, thelbësore për jetën dhe trupin e njeriut.
Përmbajtja: Uji, laminaria (Latin Laminaria), përbërësit ndihmës (limon acid, glukonat kalciumi).
Mënyra e perdorimit: 1 lugë (20gr) 1-një herë në ditë, 30 min para ngrënnies.