E martuan kur i kishte 13 vjet, e moshuara nga Kaçaniku: Nuk do t’ia falë kurrë babës


Njëjtë si dikur, edhe sot ditën e nis duke përgatitur mëngjesin. Vijnë punët e tjera të shtëpisë, dhe më pas dreka e darka.

Por, mirëmbajtja e shtëpisë dhe ushqimi për 72-vjeçaren , Arife Bela nga Kaçaniku, nuk ishin asgjë krahas sfidave të tjera që i solli jeta.
Babai i saj e kishte martuar qysh kur ishte vetëm 13-vjeçe.
Ndiqeni videon më poshtë: