E konfirmon studimi, të gjitha pijet energjike kanë urinë dhe spermë demi


Kompania Longhorn Cattle ka krijuar zhurmë kur kanë paraqitur rezultatet e tyre të një studimi të kryer për të kuptuar plotësisht komponentët e pijeve tona energjike.

Në prezantimin e tyre ata deklaruan se pijet energjike në përbërjen e tyre kishin urinë dhe spermë demi.

Në studim u përfshinë pijet më të njohura energjike dhe e vërteta alarmante doli në shesh.

Të gjitha pijet energjike në përbërje kanë Taurinë që është përzierje në mes të urinës dhe spermës së demit.

Taurine është ekstrakt i spermës dhe urinës dhe rrjedh nga latinishtja Taurus që do të thotë dem.

Baby Boo