E keni përdorur risinë e fundit nga WhatsApp?


WhatsApp ka shtuar një buton krejt të ri që i bën bisedat tuaja në grup shumë më të fuqishme.
Ky aplikacion është i lidhur me thirrjet video dhe audio në grup duke i përmirësuar ndjeshëm ato.
Në fillim të këtij viti, WhatsApp shtoi thirrjet e përbashkëta. Kjo do të thotë që ju mund t’i bashkoheni një thirrjeje grupore WhatsApp edhe kur ajo është në zhvillim e sipër, në vend që të humbisni nëse nuk e pranonit ftesën origjinale.

Kjo e bëri WhatsApp më të ngjashëm me aplikacionet e njohura të bisedës me video si Zoom dhe Google Meet.
Tani mund t’i bashkoheni këtyre thirrjeve video grupore drejtpërdrejt nga skeda e bisedës.
Butoni i ri do të thotë që ju mund të telefononi një grup WhatsApp (ose të bashkoheni në një telefonatë) nga vetë biseda. Dhe njoftimi i ridizajnuar tani do të thotë emrin e grupit, në vend që të listojë pjesëmarrësit.
Vetëm personat në grup do të mund t’i bashkohen thirrjes.

Baby Boo